Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a transferat Minvest Roşia Montană de la Dan Şova (PSD) din nou la Economie (PNL)

ro

25 Nov, 2013 21:50 2106 Marime text
Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, considerandu-se ca Sova "si-a incheiat misiunea" prin redactarea unei legi pe aceasta tema, anunta Mediafax.

Decizia a fost luata prin hotarare aprobata miercuri de Guvern, intr-o sedinta la finalul careia consilierul premierului pentru strategii guvernamentale, Mirel Palada, trimis sa prezinte actele normative aprobate, a afirmat ca nu are cunostinta de acest subiect.

La finele lunii aprilie, Guvernul a decis, prin hotarare, infiintarea unei noi companii care sa se ocupe exclusiv de proiectul Rosia Montana si care sa functioneze doar in subordinea ministrului delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova (PSD).
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Calin 26 Nov, 2013 12:15 in loc sa tot plimbe Minvestul de la un minister la altul, mai bine ar da drumul la investitii, la acest proiect minier, ca de asta e nevoie pentru dezvoltarea zonei!