Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a adoptat hotărârea privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură

ro

13 Dec, 2014 22:40 1019 Marime text
Ajutorul de stat pentru motorină în agricultură acordat până la data de 31 decembrie 2014 se ridică la valoarea de 162,6 milioane de lei, iar cantitatea  de motorină este de 90,5 milioane litri, conform unei decizii a Executivului, potrivit B1 Tv.

„Guvernul României a adoptat, în ședința din 12 decembrie, hotărârea privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură. Perioada de aplicare a schemei de ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură este până la data de 31 decembrie 2014. Cantitatea totală de motorină pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare este de 90,5 milioane litri, iar suma totală alocată schemei de ajutor de stat se ridică la 162,673 milioane de lei”, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Sumele alocate sunt asigurate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) elaborează procedurile specifice de implementare și control precum și formularistica necesară aplicării schemei temporare de ajutor de stat, conform Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii