Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu primește titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius Constanța (galerie foto-video)

ro

19 Mar, 2019 11:47 3294 Marime text
Universitatea Ovidius din Constanța îi acordă astăzi titlul de Doctor Honoris Causa academicianului Mugur Constantin Isărescu, președinte al Consiliului de administrație și guvernator al Băncii Naționale a României. 

Evenimentul are loc astăzi în Aula B de la Sediul Central al Universității Ovidius Constanța. 

Ceremonia face parte dintr-o serie de evenimente importante sub egida „Zilele UOC 2019”. 

În cadrul evenimentului, rectorul Universității Ovisius Constanța, dr. Sorin Rugină a declarat că este un moment foarte important. 

”Încep prin a spune că sunt onorat că de astăzi voi face parte din corupul academic al Universității Ovidius Constanța, cea mai mare universitate europeană de la țărmul Mării Negre. Vă mulțumesc. Sunt de asemenea bucuror că acest eveniment este legat așa cum s-a spus de redeschiderea sucursalei din Constanța a Băncii Naționale a României și în același timp de refacerea unei clădiri de patrimoniu. În plus suntem în aporpierea sărbătorii lui Ovidius, cel care a dus faima Tomisului în toată Europa și sper să o ducă și de acum înainte în numele universității. Trebuie să intram pregătiti în zona euro. Este foarte important să fim pregătiți” - a declarat Mugur Isărescu. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii