Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guess Who cântă la Maritimo. Află când

ro

25 Jun, 2013 18:49 1679 Marime text
Maritimo dă din nou tonul distracţiei şi reducerilor! Reprezentanţii centrului comercial vă invită, vineri, 28 iunie, la un concert Guess Who, unul dintre cei mai populari rapperi români la ora actuală. Laurenţiu Mocanu, alias Guess Who, se pregăteşte pentru un super-show pe care îl va oferi fanilor aflaţi la mare, la sfârşitul acestei săptămâni. Guess Who va cânta vineri seară, de la ora 19.30, la Maritimo Shopping Center, pe scena amplasată la Intrarea nr. 3, în zona Info Desk, iar accesul va fi liber.

Artistul, care a împlinit, luna aceasta, 27 de ani, culege încă roadele succesului piesei „Onoare”, cu care a fost „pe val” în prima parte a anului. Guess Who face show cu band live, un concept de show la care apelează din ce în ce mai mulţi cântăreți români. El este unul dintre artiştii autohtoni în mare vogă, numărându-se printre fondatorii casei de discuri Okapi Sound.

Rapperul a lansat deja trei albume şi numeroase hituri, precum „Locul potrivit”, „Tot mai sus”, „Decât să minţi” sau „Tu” feat. Spike. „Dezlipit” cu scandal de clanul „20 cm Records” al celor de la Paraziţii, Laurenţiu continuă să fie unul dintre favoriţii generaţiei tinere şi mai ales al liceenilor din toată ţara, formând propria sa „facţiune” muzicală în studiourile Okapi, alături de Grasu XXL, Spike, Mitză, Tranda, Maximilian, Zhao şi alţii.          

               Cu acest prilej, organizatorii de la Maritimo anunţă, totodată, startul marilor reduceri ale verii în cadrul centrului comercial.             
                             
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii