Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul consilierilor județeni ai PNL Constanța solicită autorităților locale să se poziționeze public față de adoptarea OUG

ro

01 Feb, 2017 16:35 1714 Marime text
Grupul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal solicită președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, vicepreședinților CJC, Claudiu Palaz și Daniel Learciu, președintelui PSD Constanța, Felix Stroe, și președintelui ALDE Constanța, Mircea Banias, să se poziționeze public față de adoptarea de către Guvernul PSD-ALDE a ordonanței privind modificarea Codurilor penale.

„Considerăm că este corect față de electoratul domniilor lor ca această poziționare, indiferent dacă este pro sau contra, să vină cât mai repede ca urmare a demersului Guvernului PSD-ALDE care a dus, în ultima perioadă, la proteste de amploare în mai multe orașe din țară. Atât cetățenii care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva atitudinii și deciziilor Guvernului Grindeanu, cât și cei care au ales să își manifeste dezacordul în mediul online, așteaptă o reacție cât mai rapidă cu privire la acest subiect.

Nu ne dorim din partea conducerii CJC și a liderilor locali ai partidelor aflate la guvernare o atitudine de genul celei avute de ministrul Justiției, Florin Iordache, în conferința de presă de marți seară, care evita să răspundă la întrebările jurnaliștilor, folosind excesiv formula «Următoarea întrebare».

În timp ce autoritățile locale și județene așteaptă liniștite ca temperaturile pozitive să topească mormanele de zăpadă înnegrite de mizeria nestrânsă de firma de salubritate, mii de constănțeni au îndurat frigul și au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de acțiunile Guvernului, protestând seară de seară într-un mod civilizat.

Vă aducem aminte, pe această cale, că aveți o datorie morală atât de protestatari, cât și față de electoratul constănțean de a vă exprima, în mod deschis și clar, o opinie referitoare la această situație.

De asemenea, facem un apel către mass-media locală să întreprindă măsurile necesare pentru a afla și a transmite opiniei publice declarațiile celor menționați mai sus cu privire la modificarea lipsită de transparență, de către Guvernul PSD-ALDE, a Codurilor penale”, a transmis grupul consilierilor județeni ai PNL Constanța.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii