Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup Media Sud Călători SA are un nou administrator

ro

04 Dec, 2015 07:59 4165 Marime text
 
În Monitorul Oficial au apărut deciziile acţionarilor societăţii Grup Media Sud Călători SA. În urma Adunării Generale a Acţionarilor, Aness Black SRL, Krmy World SRL, Ana-Maria Creţu şi Emilia Vărguţă au hotărât retragerea din calitatea de administrator al firmei Grup Media Sud Călători SA a Elenei Babinciuc.
 
În acest context, Ana-Maria Creţu, domiciliată în Constanţa, a devenit administrator. Mandatul ei este pentru o perioadă de doi ani.
 
Cu sediul social în Constanţa, pe strada Verde, nr. 31, Grup Media Sud Călători SA are un capital social subscris de 98070 RON şi se ocupă de „transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători”.
 
Acţionarul persoană juridică Krmy World SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Adamclisi, nr. 5, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5% în firmă. Şi Aness Black SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Verde, nr. 31, are tot o cotă de 5% / 5%. Apoi, Emilia Vărguţă, născută în comuna Deleni, Iaşi, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45% / 45%. Totodată, aceeaşi cotă o are şi Ana-Maria Creţu, născută în Constanţa. În altă ordine de idei, Emilia Vărguţă şi Ana-Maria Creţu sunt acţionare şi la firma Krmy World SA, de asemenea din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii