Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup infracţional destructurat de SIPI Tulcea

ro

19 Jun, 2012 22:00 1296 Marime text

La data de 13 iunie, poliţiştii Serviciului CCO Tulcea şi procurorul de caz din cadrul DIICOT Biroul Teritorial Tulcea, au destructurat un grup infracţional organizat format din şase membri care au procurat în mai multe rânduri din Spania, cannabis pe care l-au expediat în ţară prin firme de coletărie rapidă şi ulterior vândut printr-o reţea de distribuitori, consumatorilor din municipiul Tulcea.

La data de 17 iunie, doi dintre membrii grupului au fost prinşi în flagrant în municipiul Tulcea, în timp ce încercau să pună în vânzare 40 grame de cannabis, cantitatea făcând parte din ultimul din cele 3 transporturi realizate de membrii grupului, în total fiind introdusă în România cantitatea de 200 grame cannabis. Acţiunea de prindere în flagrant a fost desfăşurată cu sprijinul SIPI Tulcea.

Ca urmare a probelor administrate în cauză, trei dintre membrii reţelei, şi anume George-Iulian C., din municipiul Tulcea, în vârstă de 24 de ani, Cosmin E., din municipiul Tulcea, în vârstă de 26 de ani, şi Nicolae A., din localitatea Slava Rusă, judeţul Tulcea, în vârstă de 34 de ani, au fost arestaţi preventiv de către judecătorul din cadrul Tribunalului Tulcea iar pentru alţi doi membrii ai grupului, şi anume Romeo A. şi Cosmin-Andrei D., au fost emise mandate de arestare europeană întrucât se aflau în Spania.

Membrii grupului urmează a fi judecaţi de către Tribunalul Tulcea pentru comiterea infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fapte prev. şi ped. de art.7 din Legea 39/2003, art.2 al.1 din Legea 143/2000 şi art.3 al.1 din Legea 143/2000, cu pedeapsa închisorii de la 3 ani la 20 ani şi interzicerea unor drepturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii