Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greva generala in administratie, din 31 mai

ro

13 May, 2010 19:46 896 Marime text

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) a hotărât reluarea acţiunilor de protest care includ declanşarea grevei generale în administraţia publică locală, pe termen nelimitat, prin blocarea întregii activităţi în primăriile şi consiliile judeţene din ţară, începând cu 31 mai.

Potrivit unui comunicat de presă transmis azi de FNSA, mâine va avea loc pichetarea Guvernului României, între orele 10.00-12.00, cu aproximativ 150 membri de sindicat, precum şi participarea la mitingul din data de 19 mai, organizat de confederaţiile sindicale, în Piaţa Victoriei, cu 2.500 de membri de sindicat.

"FNSA a hotărât reluarea acţiunilor de protest şi declanşarea grevei generale în administraţia publică locală, pe termen nelimitat, prin blocarea întregii activităţi în primăriile şi consiliile judeţene de pe întreg teritoriul ţării, începând cu 31 mai", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor FNSA, motivele acestor acţiuni de protest sunt "reducerea drastică a veniturilor salariaţilor din administraţia publică locală şi iminentele disponibilizări anunţate de către reprezentanţii Guvernului României".

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii