Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2- Grav accident în Ungaria, unde a fost implicat un microbuz românesc

ro

15 Nov, 2015 10:20 1962 Marime text
 
Un microbuz românesc a fost implicat într-un accident rutier, în Ungaria.
 
Până în acest moment se cunoște faptul că 15 pasageri au fost răniţi, potrivit RomâniaTV.
 

UPDATE 2, ora 11.10: 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs într-o intersecție din localitatea Pusztaszer, din cauză că microbuzul românesc nu a acordat prioritate autoturismului înmatriculat în Ungaria, a transmis Radio România Actualități. Din primele verificări a rezultat că autoturismul era condus de o femeie din județul Csongrad, care și-a pierdut viața în urma impactului, iar 15 persoane aflate în microbuzul românesc au fost rănite, notează agerpres.ro. 

Circulația în zonă a fost închisă, iar poliția a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul. Purtătorul de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szilvia Szabo, a declarat corespondentului RRA la Budapesta că pasagerii microbuzului sunt cetățeni români. Patru dintre ei au suferit leziuni grave, iar 11 au fost răniți ușor în accident, toți fiind transportați la spitale din zonă pentru îngrijiri medicale.
 

UPDATE 1, ora 10.50: 


Accidentul s-a produs la aproximativ 40 de kilometri de localitatea Szeged din Ungaria. Potrivit primelor informaţii, şoferul microbuzului care transporta pasageri români, circula cu viteză. La un moment dat a intrat într-o intersecţie, unde nu a acordat prioritate, şi a lovit o maşină înmatriculată în Ungaria, condusă de o femeie. Din cauza impactului, aceasta a murit, potrivit româniatv.net.
 
Cei 15 pasageri români au fost răniţi în urma accidentului, iar patru dintre ei se află în stare mai gravă.
 
Şoferul român a recunoscut că se uita la GPS şi nu a mai fost atentat la trafic.



Sursa foto: româniatv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii