Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu, despre funcția de președinte al PNL - „Este mult mai greu, până acum povara am împărțit-o“

ro

01 Oct, 2016 20:39 2213 Marime text
Liderul PNL Alina Gorghiu a afirmat astăzi că funcția de președinte unic al liberalilor nu reprezintă o misiune ușoară, arătând că acum va fi mai greu deoarece, până în prezent, "povara" era împărțită.
 

"Este un semn de maturitate al unei echipe care s-a format de doi ani încoace (...). Nu este o misiune ușoară cea pe care eu și Vasile Blaga ne-am asumat-o acum doi ani de zile. Este mult mai greu acum pentru că povara, până astăzi, am împărțit-o cu Vasile Blaga și mi-a fost mult mai ușor. Este momentul să ne uităm la tot ce înseamnă perspectiva pe care PNL o are și sunt momente în care din criză poți să ieși întârit, mai unit, uitându-te înainte cu speranța că lucrurile vor merge mai bine", a declarat Gorghiu, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

 
Ea a arătat că prioritățile PNL sunt legate de programul de guvernare, arătând că acest document va fi prezentat la ședința Consiliului Național de Coordonare al formațiunii politice, care va avea loc săptămâna viitoare.
 

"Lista PNL va fi una de care să nu ne jenăm nici la Iași, nici la București, nici la Suceava, nici în Călărași. Va fi o listă așa cum și-o dorește electoratul și cum mare parte a organizațiilor și-o doresc", a adăugat Gorghiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii