Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Gorghiu a anunțat candidatul pe care PNL îl pregătește pentru Primăria Constanța

ro

07 Dec, 2015 22:23 3060 Marime text
 
Co-președintele PNL Alina Gorghiu PNL a vorbit în seara asta, la o emisiune televizată, despre planuri, despre greşeli, despre alegerile de anul viitor şi despre posibilii candidaţi ai partidului.

Ei bine, Alina Gorghiu a dezvăluit, în emisiunea ”Jocuri de putere”, candidatul pe care liberalii îl pregătesc pentru Primăria Constanța. "Pregătim constănțenilor o surpriză care-i va scăpa de jugul PSD. Este un om din societatea civilă, un om de carieră, cu spirit cazon”, a spus Gorghiu, referindu-se la rectorul Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, Vergil Chițac.

Rectorul Academiei Navale este unul dintre liberalii din sondajul PNL făcut de liberali la Constanța. Gorghiu ştie mai bine cine stă mai bine în sondajul comandat de liberali, deoarece barometrul de opinie se află la conducerea liberală!

Prin luna octombrie, deputatul Gheorghe Dragomir, co-preşedinte al organizaţiei liberale de la malul mării, declara că este posibil ca Vergil Chițac să fie candidatul PNL la Primăria Constanța, însă îi băga în ecuație și pe Boroianu, Chiru și Tararache. 

UPDATE, ora 22.55:

Deputatul Gheorghe Dragomir a părut surprins de anunţul co-preşedintelui PNL. El a refuzat să comenteze anunţul în sine pentru că "nu deţinem nici măcar datele preliminare ale sondajului. Le aşteptăm pe miercuri".

În opinia lui Dragomir, abia la Consiliul Naţional al PNL de vineri vor fi anunţate numele candidaţilor… pentru capitală. 

Rectorul Vergil Chiţac nu a putut fi contactat, însă vom reveni cu un punct de vedere.


Citeşte şi Gheorghe Dragomir - „Noi trebuie să ne ridicăm la valoarea celui care poate să acceadă“
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 08 Dec, 2015 10:43 Ori Chitac si-a pierdut uzul ratiunii ori si el,ca si altii care sint in guvern,a primit ordin pe unitate sa se implice in mocirla sau, mai e o varianta, cineva vrea sa scape de el .din functia de rector.
  • Costache Viorel Paul 08 Dec, 2015 10:00 Cred ca PNL a facut o alegere foarte inteleapta si cu mari posibilitati de reusita, in cazul Dlui Recror Vergil Chitac. Dl. Presedinte Dragomir are mare dreptate când spune ca "Noi trebuie sa ne ridicam la valoarea celui care poate sa acceada". In sfarsit, la Constanta avem sperante mari. De acum trebuie sa mergem tot asa , cu promovarea personalitatilor, a oamenilor de valoare. Felicitari!
  • inf-mister 08 Dec, 2015 07:53 Ba nene dar ce caracterizare sugubeata,,om din societatea civila,un om de cariera,cu spirit cazon''dar si derutanta.Ne-baga-n ceata.Ziaristele ne zic ca este vorba de un amiral ,deci militar, caruia nu-i este permis sa faca politica dar... ma rog ,Gorghiu ne spune ca este din societatea civila deci de-a lui Pippidi,om de cariera in ce domeniu ?Este un om cu cariera,in plin avant,sau in schimbare?Chestia cu spiritul cazon m-a linistit?Acum am doar o dilema.Va fi ori Tararache ori Gigi Chiru.Sau,Boroianu?Doamne,cat mister?Dar si cu decalogul asta ,este ceva de speriat,un adevarat Purgatoriu dantesc.Noroc ca doamna Mungiu a primit ceva fonduri sorosien-americane pentru a verifica cine trebuie sa aiba acces in sferele inalte ale politice chiar daca nivelul zero este cel al marii.Daca nu se respecta regulile sorosien-americane sunt fonduri si pentru o dezordine stradala.