Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au schimbat încadrările Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu au fost condamnaţi definitiv pentru moartea Larei Şaban

ro

12 Jun, 2014 13:31 3724 Marime text
Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu au fost condamnaţi definitiv pentru moartea Larei Şaban, sora primului menţionat. Azi, judecătoarele Andreea Ianca şi Maria Uzuna, din Curtea de Apel Constanţa, au decis schimbarea încadrărilor juridice, conform noilor prevederi legale, după care i-a condamnat pe cei doi la închisoare pe viaţă.

„Condamnă pe Saban Gilberto Ghiunal la pedeapsa detentiunii pe viată, pentru săvârsirea infractiunii de omor calificat. Condamnă inculpatul Saban Gilberto Ghiunal la pedeapsa de 7 ani închisoare, pentru săvârsirea infractiunii de tâlhărie.  Contopeste pedepsele stabilite si aplică inculpatului Saban Gilberto Ghiunal pedeapsa cea mai grea si anume detentiunea pe viată”, potrivit minutei judecătoreşti. „Condamnă inculpatul Davidescu George la pedeapsa detentiunii pe viată, pentru săvârsirea infractiunii de omor calificat.  Condamnă inculpatul Davidescu George la pedeapsa de 7 ani închisoare, pentru săvârsirea infractiunii de tâlhărie.  Contopeste pedepsele stabilite si aplică inculpatului Davidescu George pedeapsa cea mai grea si anume detentiunea pe viată”, se mai arată în decizia judecătorilor.

După cum arătam şi mai sus, decizia de azi a Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii