Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Cora, șoferul cercetat pentru un accident din 23 August, are un nou proces în instanță (video)

ro

20 Jun, 2016 01:26 3146 Marime text
Gigi Cora, şoferul care ar fi provocat accidentul din localitatea 23 August, când o femeie a murit, a fost trimis în judecată. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Mangalia, având ca obiect ucidere din culpă.
 
Vă amintim că în 2 aprilie anul acesta, Gigi Cora a provocat accidentul mortal pe DN 39, dinspre comuna 23 August către Mangalia. Se pare că în „curba morții”, așa cum este denumit acel tronson de drum, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.  În urma acestui eveniment, o femeie de 48 de ani a decedat pe loc, iar un bărbat de 50 de ani a fost rănit. Gigi Cora ar fi avut o concentraţie de alcool în sânge de peste 2 grame la mie.
 
Acum şoferul se duelează, pe partea civilă, la Judecătoria Mangalia cu Memet Laura, Ursu Maricel Dănuţ cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Puczi Kozak Gyongyi cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Puczi Kozak Sandor cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Kanczi Bela cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Kanczi Liviu cu dom proces. ales la societatea Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Memet Laura cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii". Următorul termen este în 14 septembrie a.c.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii