Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:17 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Decizia a fost contestată de DNA Gigi Becali va fi eliberat condiţionat

ro

06 Mar, 2015 12:10 1013 Marime text
Gigi Becali va fi eliberat din arest. Decizia a fost luată cu puţin timp în urmă de magistraţii din cadrul Judecătoriei Medgidia. Decizia nu este definitiva și poate fi atacată în trei zile.

Gigi Becali a ajuns azi în faţa judecătorilor care au analizat cererea depusă de avocatul acestuia de eliberare condiţionată.

George Becali a scos în evidență, în fața judecătorilor, actele caritabile pe care le-a făcut în timpul în care s-a aflat în penitenciar, conform Agerpres.
 
Condamnat la închisoare în 2013, Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.
 
Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

UPDATE 2, ora 15.09

Eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali este contestată de procurorii DNA, după decizia judecătoriei Medgidia, conform www.stiripesurse.ro.

Contestaţia procurorilor DNA vine în ciuda faptului că procurorul prezent la termenul de judecată de vineri a declarat în faţă judecătorilor că Becali îndeplineşte toate condiţiile de eliberare şi nu a adus niciun contraargument cererii avocaţilor.

Decizia finală va fi luată de Tribunalul Constanţa. Integral pe www.stiripesurse.ro.

UPDATE 1, ora 13.13

Pe Portalul instanţelor de judecată a fost publicată decizia magistraţilor în cazul cererii de eliberare condiţionată, cerere deusă de avocatul lui Gigi Becali: "Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Becali George. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Becali George. Document: Hotarâre  659/2015  06.03.2015"

Ti-a placut articolul?

Comentarii