Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali face "ordine" la Poarta Albă Penitenciarul, anchetat de Avocatul Poporului

ro

25 Jul, 2014 19:22 2239 Marime text
Gigi Becali a făcut plângere oficială referitoare la condiţiile din penitenciarul Poarta Albă, susţinând că acestea nu sunt conforme cu normele în vigoare. Reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului au făcut o anchetă la Secţia exterioară de la Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă, după ce Gigi Becali a reclamat abuzuri ale conducerii unităţii de detenţie şi faptul că i-a fost acordată o singură permisie, informează Mediafax.
 
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a dispus efectuarea unei anchete, se arată într-un comunicat al instituţiei. Ancheta a avut loc ieri, când reprezentanţii instituţiei au discutat şi cu Gigi Becali, conform realitatea.net.
 
"În cadrul discuţiilor purtate cu petentul George Becali, acesta a precizat că nu reclamă aspecte privind condiţiile de detenţie, ci doar modul de acordare al recompenselor pentru deţinuţi, în special a permisiunii de a părăsi penitenciarul, pe care a solicitat-o în mod repetat, dar i s-a aprobat doar o singură dată, pentru numai 24 de ore. George Becali apreciază că Decizia privind modul de acordare a recompenselor încalcă Legea nr. 254/2013 şi trebuie anulată", a precizat sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii