Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:25 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update2. A aflat vestea la Academia "Gheorghe Hagi" Judecătoarea Nermin Apzait l-a eliberat condiţionat pe Gigi Becali

ro

03 Apr, 2015 12:25 1729 Marime text
Tribunalul Constanţa l-a eliberat azi condiţionat pe Gigi Becali. Decizia este definitivă, astfel că acesta va părăsi azi Penitenciarul Poarta Albă.

UPDATE 2 ora


La ieşirea pe Poarta Penitenciarului de la Poarta Albă, Gigi Becali şi-a cerut iertare, public, de la toată lumea pe care a supărat-o şi a reafirmat că se retrage din viaţa publică. El a spus că celebritatea i-a adus necazuri şi că vrea să se înconjoare de duhovnici. De asemenea, Becali a afirmat că îşi va dedica viaţa celor trei fete, soţiei şi mamei sale. Întrebat ce planuri are pentru viitor, el a răspuns sec: "Mântuire"!

”O să vorbesc cu voi pentru că pușcăria m-a sporit în dragoste și o să vorbesc aici cu voi pentru că a stați aici de ore în șir. Voi ieși în viața publică. Vreau să împlinesc dreptate Domnului. Să mă împac cu toți cei pe care i-am supărat: judecători, procurori, jurnaliști. De aici mi-am dat seama că am crescut în dragoste. La început aveam un alt sentiment. Acum, în ultimul timp nu mai vreau rău la nimeni, eu la rugăciune mă rog și pentru dușmani. Sunt unele persoane care, probabil,  mi-au făcut rău în viață. (...) Eu vă spun lucruri importante. Nu mai facem circ. Pe mine nu mă mai interesează viața publică, vreau mântuire. Din dragoste stau aici cu voi. Să mă ierte fetele mele și nevasta mea că stau cu voi aici. Ce fel de tată sunt eu, că nu pot să-mi ajut fetele? Că le fimați voi. Dacă știam, nu mai voiam celebritate. (...) Pușcăria am primit-o cu dragoste. Pentru că suferința este postul sufletului”, a spus Gigi Becali. 
 

UPDATE ora 12.45


Gigi Becali a primit vestea la Academia Gheorghe Hagi, acolo unde se afla, ca de obicei în timpul zilei, la muncă.

--------------------------------------------------

Judecătoarea Nermin Apzait, din Tribunalul Constanţa, a analizat, marţi, contestaţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie formulată împotriva eliberării condiţionate a omului de afaceri George Becali. Omul de afaceri a fost apărat la Tribunalul Constanţa de Aurica Grigorescu, fosta avocată a lui Shyti Blenis, albanezul condamnat la detenţie pe viaţă în dosarul triplului asasinat de la Mangalia. Aurica Grigorescu a apărat-o pe Elvie Ghibăldan, mama Larei Şaban, după ce Eray Ekrem Arda ar fi formulat o plângere împotriva sa pentru lipsire de libertate, dar şi pe Giani Deli-Iorga, condamnat la 28 de ani de închisoare pentru dublul asasinat de la Cernavodă. 
Nadia Zlate, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, a solicitat ca George Becali să rămână în spatele gratiilor, motivând că lucrările scrise de omul de afaceri nu sunt ştiinţifice, astfel că nu se poate vorbi despre micşorarea pedepsei pentru publicarea cărţilor. La rândul său, Becali a spus că nu reprezintă un pericol social şi că Dumnezeu l-a luminat cât a stat în puşcărie. Cât despre susţinerea Nadiei Zlate, conform căreia lucrarea scrisă de Becali în închisoare nu este una ştiinţifică, omul de afaceri a replicat că o lucrare devine ştiinţifică atunci când este publicată de o editură ştiinţifică.
 

Citeşte şi

George Becali, eliberat condiţionat. Iată motivarea judecătorilor (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii