Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali află mâine dacă iese din penitenciarul Poarta Albă

ro

02 Apr, 2015 22:43 1837 Marime text
 
Gigi Becali află mâine dacă petrece Paştele în arest sau acasă. Tribunalul Constanţa a judecat, marţi, contestaţia înaintată de către procurorii anticorupţie împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia care a admis, în 6 martie, solicitarea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă.

Instanţa a amânat pronunţarea în acest caz pentru 3 aprilie. Gigi Becali a fost prezent, marţi, la Tribunalul Constanţa, unde a declarat că mulţumeşte magistraţilor că l-au condamnat pentru că perioada de detenţie a fost cea mai folositoare din viaţa sa. 

„Mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat pentru că eu consider că cea mai folositoare perioadă din viaţa mea au fost cei doi ani de închisoare, mântuirea e cel mai important lucru pentru mine şi am învăţat ce înseamnă mântuirea în închisoare", a spus Becali.

Dosarul de eliberare condiţionată a lui Gigi Becali a fost luat în discuţie de un complet al Judecătoriei Medgidia, după ce a fost prezentat unei comisii pentru liberarea condiţionată din penitenciar, iar după analizarea dosarului, membrii acesteia au decis că omul de afaceri întruneşte condiţiile pentru a fi pus în libertate.


Sursa: România TV
Sursa foto: fanatik.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii