Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali a anunţat câţi bani îi aduce Steaua şi când va renunţa la echipă

ro

08 May, 2015 08:16 1264 Marime text
 
Gigi Becali a anunţat momentul în care va renunţă la clubul Steaua, pe care îl deţine din 2003.
 
Patronul „roş-albaştrilor“ susţine că Steaua reprezintă pentru el doar o afacere şi că atunci când nu-i va mai aduce profit va renunţă la ea gratis.
 
„Steaua are un capital de 10 milioane de euro. Din ce mai avem de încasat pe Gardoş şi cutare cutare, ce avem în cont sunt cam 10 milioane de euro. Dacă ne vom califica în Europa League, vom mai primi alte patru sau cinci milioane. Clubul este o afacere pentru mine“, a spus Becali la Digi Sport, potrivit Ziare.com.
 
„Când banii se vor termina şi voi da din propriul buzunar, atunci fac Steaua cadou şi renunţ! Nu vreau să îmi bat joc de banii mei. Societatea Fotbal Club Steaua Bucureşti are profit de 15 milioane de euro, iar eu pot scoate aceşti bani când vreau, cu toate impozitele plătite“, a continuat finanţatorul Stelei.
 
Becali a anunţat şi motivul pentru care nu mai vrea să investească la Steaua: „Eu mi-am recuperat deja cele 40 de milioane investite. Înainte am acceptat să dau din banii mei, dar acum nu mai vreau. Îmi plăcea gloria, să fiu aclamat, dar acum vreau doar mântuire“.
 
A fost prima intervenţie telefonică a lui Becali după ieşirea din închisoare.
 
 
Sursa: Ziare.com
Sursa foto: jurnalul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii