Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Război total în PSD Ghiţă iese la atac

ro

22 Jul, 2015 22:57 2358 Marime text
 
Deputatul Sebastian Ghiță a afirmat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost propus la conducerea interimară a PSD de Ion Iliescu iar votul masiv în favoarea acestei propuneri a fost o răzbunare față de Victor Ponta pentru pierderea alegerilor prezidențiale.
 
"Domnul Ion Iliescu nu se abține și nu poate să lase această Românie în pace, vrea să arate tot timpul că are dreptate. Cred că i-a făcut un rău lui Dragnea, care astăzi este propusul lui Iliescu. Cred că după euro-atlanticul Ponta, astăzi Iliescu ni l-a propus pe Dragnea. (...) Cred că astăzi, fără să-i contest din merite lui Dragnea, (...) a fost un bun organizator, colegii l-au apreciat, dar să-l văd pe Ion Iliescu care îl propune, e ceva de neînțeles. Am înțeles că s-au răzbunat toți cei din PSD pe Ponta că a pierdut alegerile, dar puteau să amâne această pedepsire a lui Ponta, pentru că nu le prinde bine", a declarat Ghiță la B1 TV.
 
În opinia sa, Ponta a vrut să arate, prin demisia sa din funcția de președinte al PSD, care au fost cei care nu l-au susținut cu adevărat.
 
"Îl cunosc bine, știu că este un bun om politic, știu că are gânduri bune pentru țara asta. Chiar dacă inițial nu am fost de acord cu ceea ce a făcut, dându-și demisia și generând această chestiune în PSD, cred că este și un gest al lui Ponta față de partid, adică poate că și Ponta s-a gândit că în alegeri Iliescu și mulți alții nu l-au vrut. Adică astăzi Ponta a vrut să arate cine nu l-a vrut pe el, cine nu și-a dorit ca Ponta să ajungă președintele României. (...) Am văzut niște oameni care, din păcate, nu cred că au înțeles ce au făcut astăzi și au făcut-o doar să se răzbune pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova", a mai spus Sebastian Ghiță.

Sursa: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii