Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghinion teribil pentru un pieton. A fost acroșat cu oglinda de o mașină și ucis pe loc de un autoturism ce venea din spate

ro

21 Feb, 2018 15:52 2156 Marime text
Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost accidentat mortal pe DN 2B, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, dinspre oraşul Ianca către municipiul Brăila, după ce a fost acroşat cu oglinda laterală de un autoturism şi lovit de un altul, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de IPJ Brăila citate de Agerpres.ro
 
Din primele informații s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe DN2B, l-a surprins şi acroşat cu oglinda laterală dreaptă pe un bărbat de 61 de ani, din oraşul Ianca, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de deplasare, fără a fi echipat cu elemente reflectorizant fluorescente.
 
În urma impactului, bărbatul a căzut pe carosabil, fiind lovit de un alt vehicul, care era condus de un gălăţean, în vârstă de 45 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers, rezultând decesul pietonului.
 
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii