Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiduri pentru eficientizarea serviciilor de utilități publice și a transportului local de persoane lansate de Consiliul Concurenței

ro

25 Jan, 2018 16:37 1535 Marime text
Consiliul Concurenţei lansează în consultare publică două ghiduri care conţin elementele esenţiale pe care trebuie să le conţină contractul prin care se încredinţează prestarea serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică şi a serviciului public de transport local de persoane.
 
Practic, Ghidurile conţin o serie de recomandări pentru a veni în sprijinul activităţii autorităţilor administraţiei publice locale în gestionarea celor două servicii publice.
 
Potrivit Consiliului Concurenței, recomandările au fost redactate din perspectiva legislaţiei comunitare şi naţionale în domeniul concurenţei şi a ajutorului de stat:
Astfel, pe pagina web a instituţiei se pot fi consultate cele două ghiduri
 
 Ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică din punct de vedere al regulilor de concurenţă şi ajutor de stat;
 
 Ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului comunitar de utilitate publică de transport local de persoane.
 
De asemenea, Autoritatea de Concurenţă invită persoanele interesate să transmită Consiliului Concurenței observații și propuneri cu privire la conținutul acestor ghiduri până la data de 17 februarie 2018, prin poștă, la adresa Piața Presei Libere nr. 1, Corp D1, sector 1, București, Cod Postal 013701, Oficiul Poștal nr. 25, ghișeul 1, sau la adresele de e-mail marilena.bunaziua@consiliulconcurentei.ro, hermina.vite@consiliulconcurentei.ro.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii