Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir - „Le urez tuturor studenților mult succes în noul an universitar”

ro

03 Oct, 2016 14:24 2001 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, transmite un mesaj tuturor studenților și cadrelor universitare cu ocazia deschiderii oficiale a noului an universitar.

„Le urez tuturor studenților mult succes în noul an universitar. Toate gândurile mele bune se îndreaptă astăzi și către cadrele universitare care îi vor îndruma și le vor ghida pașii viitorilor profesioniști ai României”, a declarat deputatul Gheorghe Dragomir. 


Parlamentarul liberal constănțean susține că „România are nevoie de profesioniști de excepție atât în sistemul de sănătate, în educație, precum și în toate domeniile de cercetare, iar generațiile tinere actuale ne oferă perspectiva dezvoltării științifice și profesionale”.

Liderul PNL Constanța consideră că ziua de astăzi reprezintă „startul într-o perioadă a vieții de care toți studenții, boboci sau nu, își vor aminti cu drag mulți ani de acum înainte”.

Pentru anul universitar 2016-2017, marile universități de stat au pus la dispoziția studenților 39.105 locuri la studiile universitare de licență. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii