Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir „Guvernul a întrecut orice măsură prin adoptarea pe furiș, în toiul nopții, a proiectelor de modificare a legislației penale”

ro

01 Feb, 2017 16:15 1603 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, Gheorghe Dragomir, își exprimă dezacordul total față de adoptarea, marţi seara, de către Guvernul PSD-ALDE a Ordonanței de urgență privind modificarea Codului Penal şi al Codului de Procedură Penală.

„Guvernul PSD-ALDE a întrecut orice măsură prin adoptarea pe furiș, în toiul nopții, a proiectelor de modificare a legislației penale. Gestul Guvernului demostrează, încă o dată, că majoritatea PSD-ALDE pune mai presus de lege interesele personale sau de grup, fără a avea interesul de a genera o guvernare performantă pentru România”, declară liderul PNL Constanța. 

Acesta amintește faptul că a avertizat, încă din campania electorală pentru alegerile parlamentare, că programul de guvernare al PSD nu are drept obiectiv lupta împotriva corupţiei.

„Adoptarea ordonanței de modificare a Codurilor penale dovedește faptul că PSD și ALDE au avut o agendă ascunsă, complet diferită de cea prezentată alegătorilor în campania electorală, cu care au urmărit sabotarea actului Justiției. Tot ceea ce își dorește, cu disperare, majoritatea PSD-ALDE este să își scape apropiații de problemele penale, având ca pretext aglomerarea din penitenciare, și ignorând total voința românilor”, susține Gheorghe Dragomir.

Pe de altă parte, liderul liberalilor constănțeni consideră că „PSD-ALDE au compromis, marți seara, și ideea de dezbatere publică a acestei legi, din păcate orice intenție ar mai avea cineva în perioada următoare urmând să nu mai fi credibilă”.

Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, este de părere că „demersul PSD-ALDE este o batjocură la adresa tuturor cetățenilor și, în special, a celor care au protestat în ultimele zile împotriva modificării Codurilor penale. Este coșmarul ultimei nopți de ianuarie”. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii