Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 7. Cristian Gheroghe Darie nu mai este trezorierul partidului Gheorghe Donţu se întoarce în PSD după 11 ani - „M-am întors acasă“

ro

23 Oct, 2015 10:15 3365 Marime text
 
În contextul unei conferinţe de presă susţinută astăzi, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a anunţat că, după 11 ani, Gheorghe Donţu se reîntoarce la PSD. Fostul viceprimar al municipiului Constabnţa din perioada 2003 - 2004, a demisionat din PSD odată cu renunţarea la funcţia de viceprimar din anul 2004. EL ocupa la acea vreme şi funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Constanţa. Din 2007 a revenit în politică în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român.

UPDATE 7, ora 11.55. Cristian Gheorghe Darie nu mai este trezorierul PSD Constanţa, a anunţat astăzi preşedintele organizaţiei judeţene, Felix Stroe. Gheroghe Donţu a preluat funcţia de vicepreşedinte săptămâna aceasta, a explicat Felix Stroe.  ​

Citeşte şi: 

UPDATE 6, ora 11.35 Felix Stroe s-a arătat la fel de nemulţumit şi de activitatea din Portul Constanţa.  "Acum este o ruşine pentru Constanţa. Trebuie o reformă profundă şi radicală aici. Trebuie aduşi specialişti adevăraţi“, a explicat acesta. Stroe spune că a discutat cu ministrul Transporturilor pe această temă şi  vrea o discuţie concretă, pe soluţii. El şi-a exprimat dorinţa ca discuţia să fie organizată la Constanţa şi să participe şi deputatul PNL, Mihai Lupu - preşedintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților. „Nu mă intereseză persoanele din conducerea CNAPMC. Trebuie să meargă activitatea, să facă performanţă“, a precizat Stroe. Mai mult, acesta spune că Liviu Dragnea, preşedintele partidului a dat undă verde conducerii PSD Constanţa pentru a stabilii direcţiile de acţiune la nivel judeţean. „Veniţi cu propuneri concrete şi vă susţinem la centru“ - a spus Dragnea, după cum a precizat şeful PSD Constanţa

UPDATE 5, ora 11.20 De asemenea, liderul organizaţiei judeţene a PSD s-a declarat nemulţumit de situaţia în care se găseşte  Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. „Însemnă că este un prost management. Nu mă las până nu se schimbă situaţia. Voi provoca o discuţie cu ministrul de resort pe această temă“, a declarat Stroe. De asemnea, el arată că, pe această temă, se impune şi o dezbatere publică. „Indiferent din ce partid va fi viitorul manager, îl voi susţine. Şi, referitor la deconcentrate, dacă este un manager foarte bun, îl vom susţine, indiferent de apartenenţa politică. Dacă îşi îndeplineşte obiectivele, să rămână“, a punctat Stroe.

Citeşte şi: 

UPDATE 4, ora 11.11 Felix Stroe: „De urgenţă, trebuie să facem 2-3 parcuri industriale în Constanţa. Avem doar mall-urile lui peşte-prăjit“.

UPDATE 3, ora 11.03  „După 11 ani de exil sub umbrela PER, m-am întors acasă. Ţi-e drag să regăseşti prieteni dragi. Rolul meu e să contribui, alături de Felix Stroe şi echipă, la succesul partidului. Vă promit că nici un metru pătrat de spaţiu verde nu va mai fi defrişat“, a declarat Gheorghe Donţu.

UPDATE 2, ORA 11.00
Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat că nu mai vrea să aibă oameni gen „ghiţă contra“ în partid. „Nu este bine ca PSD să aibă toti primarii, CJC, conducerea tuturor deconcentratelor. Nu mai vreau să avem Ghiţă contra. Cine nu înţelege va fi dat afară din partid“, a avertizat Felix Stroe. El a dat exemplul fostului primar al comunei Mihail Kogălniceanu, Valer Mureşan, cu care a discutat pentru a nu mai pune beţe în roate actualului primar, Ancuţa Belu. „Dacă nu se conformează, adio PSD!“.

Citeşte şi:  

UPDATE 1. Donţu este vicepreşedinte al filialei PSD Constanţa la nivel judeţean. Odată cu el au venit şi alţi 700 foşti membri PER din întreg judeţul. Gheorghe Donţu a fost cooptat şi ca membru al Biroului Permanent Judeţean al PSD Constanţa.
 
Citeşte şi: Gheorghe Donţu - „Radu Mazăre nu este un om al dialogului. Nici măcar cu superiorii lui de partid”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii