Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest emoționant la un concert Bryan Adams. Fanii au strâns 10.000 de lire sterline pentru o adolescentă bolnavă de cancer

ro

18 Aug, 2016 11:30 2969 Marime text
Gest impresionant la un concert al muzicianului canadian, Bryan Adams. Sâmbăta trecută, în timpul spectacolului susținut la Canterbury, în Marea Britanie, cântărețul și trupa sa au avut ideea de a lăsa să circule prin mulțime o urnă în care s-au colectat donații pentru o tânără de 16 ani, bolnavă de cancer.

La finalul repezentației, Bryan Adams și staff-ul său au rămas uimiți de suma strânsă: 10.000 de lire sterline.  Banii vor fi donați în contul lui Kelly Turner, o adolescentă britanică diagnosticată în urmă cu un an cu o formă rară de cancer. Părinții fetei au lansat un apel și pe internet prin care îi informează pe oamenii cu suflet că fiica lor are nevoie de 1.000.000 de lire sterline pentru a putea fi operată la un spital de renume din Statele Unite, intervenție ce i-ar putea da o nouă șansă la o viață normală. 

Bryan Adams a publicat pe contul său de Facebook o fotografie cu banii strânși în urmă și s-a declarat cu adevărat impresionat de solidaritatea și generozitatea de care au dat dovadă fanii săi. El a ținut să le mulțumească din inimă acestora, dar și organizatorilor spectacolului pentru eforturile lor.  

sursa foto: Bryan Adams/Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii