Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Germanos face angajări la Constanţa

ro

03 Nov, 2013 17:27 2854 Marime text
Germanos angajează consultanţi de vânzări la Timişoara, Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi.

Germanos angajează consultanţi de vânzări la nivel naţional.

Pentru postul de consultant de vânzări la Germanos, angajatorii caută absolvenţi de studii medii, cu 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară, care ştiu să opereze un PC, sunt dinamici, care au excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi care pot lucra eficient în condiţii de stres.

2 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de consultant de vânzări ofertat de Germanos la Timişoara. Amănunte, aici.

Până pe 10 noiembrie se primesc CV-uri pentru postul de consultant de vânzări ofertat de Germanos în următoarele oraşe: Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Germanos angajează consultanţi de vânzări şi la Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi. 8 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul de consultant de vânzări în aceste oraşe.

Sursa: Economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii