Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgiana Ghegeliu ar putea primi 2.000.000 de lei despăgubiri de la CNADNR

ro

26 Feb, 2015 18:21 2082 Marime text
Georgiana Elena Ghegeliu, din Constanţa, ar mai putea primi încă 2.000.000 de lei cu titlu de daune materiale, conform Portalului instanţelor de judecată. Decizia aparţine Tribunalului Bucureştim care a decis la data de 20 februarie, că Georgiana Ghegeliu trebuie să primească de la judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Dumuri Naţionale din România (CNADNR) încă 2.000.000 de lei. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Georgiana Elena Ghegeliu este tânăra care a câştigat în luna iunie a anului trecut un milion de euro daune morale de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, după ce şi-a pierdut o mână într-un accident.
 
Pe 26 decembrie 2006, Georgiana a fost implicate într-un accident rutier. Ea se afla împreună cu prietenul ei Cristian Ion, într-o Dacie 1310 şi mergeau împreună la Braşov, pe DN 13. În dreptul kilometrului 34, un autoturism Mercedes a intrat pe banda lor de mers. Şoferul a încercat să evite impactul, dar a intrat cu Dacia într-un parapet de pe marginea drumului. O parte din balustradă i-a străpuns fetei mâna. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva braţul drept şi i l-au amputat de la umăr. Constănţeanca a stat în spital 58 de zile, rămânând cu o infirmitate permanent.

Ulterior anchetei, a ieşit la iveală faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier a fost chiar administratorul drumului, respectiv Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii