Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Bush senior, internat în spital

ro

16 Jul, 2015 08:17 1886 Marime text
 
Fostul președinte american George H.W. Bush a fost internat în spital miercuri după ce a căzut și și-a fracturat o vertebră cervicală, a anunțat postul de televiziune CNN, preluat de AFP. Fractura nu pune în pericol viața lui George H.W. Bush, aflat într-o situație stabilă, potrivit CNN, citându-l pe purtătorul de cuvânt al acestuia, Jim McGrath.
 
În vârstă de 91 de ani, fostul președinte, care a căzut miercuri dimineață la locuința sa din Kennebunkport (statul Maine, nord-est), primește îngrijiri la spitalul din orașul Portland, situat la aproximativ 30 de kilometri depărtare, a precizat CNN. "Nu ne așteptăm la o perioadă lungă de internare" în spital, a declarat Jim McGrath pentru canalul de știri.
 
George H.W. Bush, cel mai în vârstă dintre cei patru foști președinți americani încă în viață, utilizează un scaun rulant și a părut slăbit la ultimele sale apariții publice. În decembrie, cel de-al 41-lea președinte al SUA a fost internat la un spital din Texas (sud) pentru probleme respiratorii. În noiembrie 2012, o bronșită l-a obligat să petreacă două luni într-un salon al aceleiași instituții medicale.
 
Bush-senior, patriarhul uneia dintre cele mai importante dinastii politice din Statele Unite, este tatăl fostului președinte George W. Bush. Al doilea fiu, Jeb, s-a lansat recent în curs pentru Casa Albă în perspectiva prezidențialelor din 2016, declarându-se candidat la învestitura republicană.
 
AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii