Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Becali, eliberat condiţionat. Iată motivarea judecătorilor (document)

ro

10 Mar, 2015 15:05 4004 Marime text
ZIUA de Constanţa prezintă motivarea magistraţilor din Judecătoria Medgidia, care i-au acceptat cererea de liberare condiţionată formulată de omul de afaceri George Becali.
 
Conform documentului mai sus precizat, „din înscrisurile depuse la dosarul cauzei de comisie rezultă că sunt îndeplinite atât condiţiile referitoare la fracţie, cât şi toate celelalte condiţii, atitudinea acestuia (nr. a lui George Becali) fiind una excepţională, a fost recompensat de 10 ori, sancţiunile au fost ridicate, textul care reglementează acordarea recompenselor, aceste  recompense fac dovada comportamentului excepţional, a participat la toate activităţile din  penitenciar în vederea reeducării şi reintegrării“.
 
„Recompensat de 11 ori“
 
În motivarea se mai arată că Becali a fost recompensat de 11 ori, a beneficiat de o permisie de 5 zile de 3 ori succesiv.
Afaceristul le-a mulţumit judecătorilor şi procurorilor care „l-au condamnat pentru că altfel nu ar fi găsit mântuirea, vindecarea spirituală. Învăţăturile lui Isop l-au «curăţat» şi l-au «îndreptat». Arată că pentru el temniţa a fost o curăţare spirituală. La întrebarea preşedintelui de complet dacă este pregătit să se întoarcă în viaţa socială, petentul-condamnat (nr. George Becali) arată că, însăşi caracterizarea vorbeşte de la sine; când va ieşi din puşcărie se va transforma într-un om duhovnicesc şi va vrea să stea numai între oameni curaţi. Nu-l va mai interesa viaţa publică pentru a nu mai fi îndemnat la păcat. În ce priveşte Steaua, dacă va aduce bani, o va păstra, dacă nu, o va da cadou. La întrebarea preşedintelui de complet dacă este dispus să investească în H.C.M. Constanţa, petentul-condamnat arată că o va face, dacă nu va mai investi la Steaua şi dacă parchetul nu declară recurs“, conform motivării Judecătoriei Medgidia.

„Şef de secţie“
 
În faţa magistraţilor, Becali a mai arătat că „la puşcărie există şef de cameră şi şef de secţie, iar el a fost şef de secţie, şi i s-a spus de către deţinuţi că în puşcărie se conduce cu inteligenţa şi cu pumnul, însă el a condus cu dragostea“. „A plâns de bucurie! Ar fi mâhnit, că a văzut că de la Poarta Albă se pleacă cu pedepse grele, iar el cu pedeapsă de 3 ani nu pleacă pentru că vine procurorul de la DNA şi declară recurs“, se mai arată în documentul mai sus precizat.
   
În secţiunea Documente poate fi citită integral motivarea magistraţilor din Judecătoria Medgidia, care i-au acceptat cererea de liberare condiţionată formulată de omul de afaceri George Becali.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii