Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoană vs. Haşotti „Ştiţi ce le spun eu liberalilor? Ieşiţi în ring şi măsuraţi-vă forţele cu cetăţenii României”

ro

24 Nov, 2013 16:13 1521 Marime text
Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti l-a acuzat pe Mircea Geoană că este singurul vinovat pentru faptul că Traian Băsescu a câștigat alegerile din 2009 și i-a cerut să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă.
Într-un discurs ținut sâmbătă la Buzău, Geoană l-a atacat pe pe liderul PNL, Crin Antonescu, lăsând să se înţeleagă că acesta nu este recunoscător PSD pentru susţinerea de care beneficiază.
"Ştiţi ce le spun eu liberalilor? Ieşiţi în ring şi măsuraţi-vă forţele cu cetăţenii României şi o să vedeţi ce voturi primiţi şi ce voturi primim noi. Iar aceste minuscule formaţiuni din jurul lui Traian Băsescu nu o să adune nici măcar cât sala asta, 700 de voturi. Eu sunt un om calm şi răbdator care are capacitatea să înţeleagă, dar atunci când Antonescu, aliatul nostru şi candidatul nostru la USL, cel puţin astăzi, spune că partidul nostru, aliatul său principal, care i-a acordat paritate în Guvern deşi suntem dublu în talie faţă de dânşii, vine şi spune că suntem un partid sovietic…. Noi, partid sovietic?”, a spus Mircea Geoană.
Sursa: EVZ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii