Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJ Constanța, pe probleme de minorități

ro

15 Nov, 2020 11:39 5946 Marime text
  • Gelil Eserghep a fost cooptat în echipa de consilieri ai președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu

  • Președintele UDTTMR a devenit Consilier Onorific pe probleme ale minorităților



Fostul parlamentar al UDTTMR, actual președinte al tătarilor turco-musulmani, Gelil Eserghep a fost cooptat în echipa de consilieri ai președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
Potrivit unei dispoziții a șefului CJ, Eserghep a devenit Consilier Onorific pe probleme ale minorităților. De altfel, în campania electorală pentru alegerile locale, PNL a încheiat un protocol cu UDTTMR la nivel județean.

În cadrul acordul politic, PNL a oferit pe listele lor de la CLM și CJC un mandat de consilier, reprezentanților Uniunii iar în timpul campaniei electorale, Mihai Lupu a lansat ideea înființării la nivelul Consiliului Județean a unui Forum al Minorităților, în scopul atragerii acestora în actul guvernării locale și pentru, evident, o reprezentativitate administrativă eficientă.

Eserghep este al patrulea consilier al lui Mihai Lupu alături de Ionuț-Cornel Ionescu, fostul director Unifarm SA care se va ocupa de gestionarea problemelor pe zona de sănătate, Victor-Gheorghe Manea, fost deputat PNL și fost candidat la primăria Constanța din partea liberalilor care va coordona instituțiile subordonate și de relația cu administrațiile locale din județ și actorul, regizorul și profesorul, Lică Gherghilescu, care-l consiliează pe șeful CJ pe probleme legate de cultură.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii