Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Superkombat de la Mamaia Sebastian Cozmâncă îl înlocuieşte pe Cătălin Moroşanu în meciul cu Murat Aygun

ro

28 Jul, 2016 11:22 4514 Marime text
Luptătorul ieșean Sebastian Cozmâncă îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu, colegul său de sală și antrenament, în meciul cu turcul Murat Aygun, antrenat de Peter Aerts, în gala Superkombat, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, la Idu Tenis Arena din Mamaia. Cătălin Moroşanu are probleme medicale serioase şi nu mai poate lupta la această gală.

„Este cea mai mare veste pe care o puteam primi. Le mulțumesc organizatorilor că au acceptat să lupt în locul lui Cătălin și că eu voi avea onoarea să îi închid gura turcului“, a spus Cozmâncă imediat după aflarea veștii, în timp ce se afla în cantonament pentru gala de la Mamaia, unde urma să lupte cu surinamezul Clyde Brunswijk.

În vârstă de 24 de ani, sportivul a devenit cunoscut după ce în urmă cu șapte luni a acceptat un meci în Grecia în ultima zi împotriva unui adversar cu 30 de kilograme mai greu și a reușit să îl învingă clar, punându-l odată și la podea. La debutul său în Superkombat, anul trecut, Cozmâncă a câștigat cu un KO brutal chiar în prima repriză printr-o lovitură înaltă de picior la cap.

„De data asta, Sebastian este și la capacitate 100% fiindcă el oricum trebuia să lupte în această gală, așa că va fi o mare surpriză pentru turc. Nu am fi lansat provocarea dacă nu credeam în potențialul lui Sebastian“, a spus și antrenorul celor doi, Mihai Constantin. „S-a antrenat cot la cot cu mine, mi-a pus probleme la sparring, sunt sigur că poate câștiga. Îl știu cât de dedicat e, știu ce poate. Marele regret este că nu am eu ocazia să îl fac KO pe Murat, că o va face Sebi“, a declarat Moroșanu, aflat la un centru de recuperare din capitală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii