Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea - prima opțiune a PSD la Capitală

ro

09 Feb, 2016 23:51 1854 Marime text
Liderul social-democraților, Liviu Dragnea a anunţat, astăzi, la finalul CExN al PSD, că prima opțiune a partidului pentru candidatura la funcția de primar general al Capitalei este Gabriela Firea.
 

"Decizia finală în ceea privește candidatul la București va fi luată în perioada următoare. Repet, ea este prima opțiune, dar, după ce vom avea ultimul sondaj de opinie, atunci vom lua și decizia finală, oficială și va fi și o lansare în toată regula, cel mai probabil, la finalul lunii februarie", a afirmat președintele PSD.

 
Despre candidații la primăriile de sector, Dragnea a spus:
 

"Deocamdată, noi am discutat astăzi despre Primăria Capitalei. În ceea ce privește candidații la sectoare în continuare facem sondaje. Nu vrem să greșim, facem sondaje de opinie destul de bine structurate și ne apropiem de decizia finală, foarte curând", a precizat el.

 
Președintele PSD a completat că o decizie finală în privința candidaților social-democrați la Primăria Capitalei și la primăriile de sector urmează să fie luată, cel mai probabil, spre finele lunii februarie.


Sursa foto: facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii