Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea consideră că decizia lui Victor Ponta de a prelungi interimatul la conducerea PSD arată responsabilitate deplină

ro

12 Jul, 2015 20:10 944 Marime text
Decizia lui Victor Ponta de a prelungi interimatul la conducerea PSD arată responsabilitate deplină din partea acestuia, consideră purtătorul de cuvânt al partidului, Gabriela Firea. În opinia ei, exprimată într-un comunicat de presă, "este o decizie care confirmă dorința domnului Ponta de a-și demonstra nevinovăția. Vorbim despre o decizie care demonstrează calitățile politice ale lui Victor Ponta. PSD este un partid total funcțional, cu oameni extrem de experimentați în conducere. Domnul Ponta va continua să participe la ședințele conducerii PSD și îl așteptăm să își preia atribuțiile funcției".
Senatoarea PSD a arătat că agenda și direcția partidului nu se schimbă: "Prioritatea noastră este să continuăm buna guvernare de până în prezent, cu Victor Ponta premier, și să câștigăm alegerile din 2016. Este datoria PSD să oprească revenirea la putere a echipei Băsescu, camuflată acum în PNL, care a făcut atât de rău României ani la rând''.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii