Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:14 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Oprea, mesaj de sprijin pentru Iohannis

ro

28 Mar, 2015 14:39 1049 Marime text
 
Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat astăzi, la Călărași, că UNPR s-a dovedit a fi un factor de stabilitate în guvernele din care a făcut parte și că îl va sprijini întotdeauna pe președintele țării, „indiferent cum îl cheamă”, mai ales pe probleme de securitate națională.

„În cei cinci ani pe care îi împlinim pe 1 mai anul acesta, UNPR a adus stabilitatea economică și politică în România. Am sprijinit toate guvernele din care am făcut parte, am demonstrat că suntem serioși pe domeniile noastre de expertiză. Este normal să sprijini guvernul din care faci parte. Pe de altă parte, îl sprijinim pe președintele României, indiferent cum îl cheamă, mai ales pe probleme de securitate națională. Am demonstrat acest lucru, mai ales în actualul context de securitate de securitate regională, europeană și chiar mondială. Pentru că, de fapt, sprijinim România", a spus Gabriel Oprea, după întâlnirea reprezentanților partidului din Regiunea III Sud Muntenia.

Gabriel Oprea a precizat că în UNPR se vorbește "mai puțin de stânga sau de dreapta și mai mult de România și de interesul național".

„Nu sunt cuvinte foarte mari. Acum cinci ani, poate erau foarte mari. Când vorbeam de interesul general al României mai zâmbea lumea sau mai făcea câte o glumă.

Acum, ați observat, că toți oamenii politici din România vorbesc de interesul național. Pe de altă parte, cred că doctrina Europei în momentul de față este interesul național, al Spaniei, al Franței, în actualul context de securitate regional sau european", a afirmat Gabriel Oprea.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: adevarul.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii