Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Oprea, întâlnire cu liderii UNPR Constanţa

ro

28 Feb, 2015 13:59 1188 Marime text
Vicepremierul Gabriel Oprea s-a întâlnit astăzi cu liderii UNPR Constanţa, cu care a vorbit despre proiectul de atingere a unui milion de membri până la alegerile din 2016.
 
"Cine doreşte seriozitate, securitate, stabilitate, să vină la UNPR. Scopul până în 2016 este sa ajungem la un milion de membri. UNPR vrea candidaţi proprii la alegerile locale din 2016", a declarat Oprea.
 
Vicepremierul a amintit că partidul împlineşte anul acesta, pe 1 mai, cinci ani de la înfiinţare. "Am discutat în cadrul acestei ședințe faptul că ne-am respectat mereu angajamente. Suntem un partid care nu dăm jos guvernele din care face parte. Noi am introdus interesul național”, a mai spus Oprea, citat de evz.ro.

„Întâlnirea de astăzi a avut un obiectiv strategic. Am discutat în cadrul acestei ședințe despre angajamentele noastre, pe care le-am respectat întotdeauna, fie că a fost vorba de guvernul Boc, de guvernul Ungureanu, de guvernul Ponta. Suntem un partid care nu dă jos guvernele din care face parte. Credem cu tărie în interesul național și de aceea, sprijinim și toate proiectele din domeniul securității naționale ale președintelui României, domnul Klaus Iohannis”, a declarat Gabriel Oprea într-o conferință de presă. 
 
“Ne pregătim, ne mobilizăm pentru alegerile din 2016. Ne dorim ca, până la alegerile din 2016, UNPR să ajungă la un milion de membri de partid, acesta este obiectivul nostru principal pentru această perioadă. Avem o echipă puternică. Acolo unde suntem, pe funcțiile de la nivel central sau în teritoriu, ne facem datoria față de români. La 1 mai se împlinesc cinci ani de la înființarea UNPR. Cinci ani în care acest proiect politic a asigurat stabilitatea economică și politică în România. De aceea, cine ne împărtășește principiile, cine dorește seriozitate, stabilitate, securitate pentru România, să vină la UNPR”, a subliniat președintele UNPR.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii