Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Gabriel Cotabiţă nu mai are activitate cerebrală

ro

12 May, 2015 10:51 1449 Marime text
 
Familia și prietenii apropiați ai lui Gabriel Cotabiță au aflat, luni după-amiază, de la medici că artistul nu mai are activitate cerebrală, iar funcțiile lui vitale sunt menținute artificial, a dezvăluit, pentru "ring", Adrian Enache, scroe rtv.net.
 
"Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiță în trupa VH2), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a mărturisit, cu tristețe, Adrian Enache.
 
Mihai Pocorschi a confirmat informația că Gabriel Cotabiță nu are deloc "activitate cerebrală", precizând că respectă dorința familiei de a nu oferi informații despre starea artistului.
 
"Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit", a declarat, pentru "ring", Mihai Pocorschi.

Sursa: rtv.net
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii