Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Comănescu a făcut dezvăluiri privind discuțiile cu ministrul Ioan Rus pe tema Portului Constanța

ro

21 Sep, 2014 23:29 2880 Marime text
Cel mai bogat om de afaceri constănţean, Gabriel Comănescu, unul dintre operatorii portuari care se opune transferului portului Constanţa la primăria condusă de Radu Mazăre, a făcut dezvăluiri privind discuțiile purtate cu ministrul Transporturilor Ioan Rus.

„Noi, operatorii portuari, ne păstrăm, oficial,  poziţia de 50% plus 1 în proprietatea statului, continuăm discuţiile cu actualul ministru al Transporturilor, cu care avem un dialog foarte bun. Dezbaterea se apropie de adevăr.  Există un dialog formidabil cu domnul ministru Ioan Rus, el a înţeles care trebuie să fie realitatea în viaţă şi a spus pe graiul ardelean, 50 plus 1. Nu văd rostul unor proteste. Dialogul este perfect, au fost până acum două întâlniri, eu nu am participat, s-a întâlnit şi cu sindicatul” a explicat Gabriel Comănescu potrivit EVZ.

Omul de afaceri Gabriel Comănescu se arată încrezător şi într-o decizie favorabilă a Curţii Constituţionale, sesizată, recent, de Avocatul Poporului asupra neconstituţionalităţii transferului, în 2008, a primului pachet de 20% din acţiunile portului Constanţa la Consiliul Local Constanţa, mai notează EVZ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii