Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă pe malurile Dâmboviţei Furturi de portmonee, la alegerile pentru şefia Baroului Bucureşti

ro

17 May, 2015 15:59 1660 Marime text
 
Baroul Bucureşti nu şi-a mai ales conducerea duminică, din lipsă de cvorum, informează B1 TV. Şedinţa a fost amânată pentru 30 mai şi asta după ce doar 4.000 de avocaţi din cei 10.000 au venit la vot. Printre cei 16 candidaţi se numără şi Laura Voicu, avocata fostei şefe Antimafia, Alina Bica. Asta chiar dacă numele ei apare într-un dosar penal. Evenimentul care ar fi trebuit să se desfăşoare duminică nu a fost lipsit de incidente. Un participant a chemat poliţia pe motiv că imediat după filtru a rămas fără portmoneu.
 
Controlul judiciar nu o împiedică pe Laura Voicu să candideze la şefia Baroului Bucureşti. Dacă va câştiga alegerile, avocata a declarat că doreşte să modifice radical instituţia. Voicu a fost reţinută de procurori în lune martie şi este cerectată pentru că a atestat ilegal că un stagiar al unui Barou Alternativ, declarat ilegal în România, pentru a o susbstitui pe apărătoare la DNA.
 
În total, 16 candidaţi s-au înscris pentru şefia Baroului. Iar unii au criticat prezenţa pe listă şi a Laurei Voicu. După două ore de aşteptare, cei 4.000 de avocaţi au făcut cale întoarsă fără a-şi alege liderul. Asta pentru că nu s-a întrunit cvorumul necesar, iar şedinţa a fost amânată pe 30 mai.
 
De la şedinţă nu au lipsit nici incidentele. Unul dintre avocaţi a chemat poliţia după ce, susţine apărărtorul, în urma controlului de la intrare i-ar fi dispărut portomoneul.

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii