Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt. Un băiat din Năvodari a rămas fără telefonul mobil într-o pizzerie

ro

14 Dec, 2015 19:03 1777 Marime text
Un băiat din Năvodari a fost jefuit de telefonul mobil. Din dorinţa de a-şi recupera telefonul şi de a-l prinde pe hoţ, acesta a lansat un apel pe Facebook.
 
„Vă rog să mă ajutați să identific un hoț. Azi (n.r. ieri), la ora 14.15, acest individ a luat de pe tejgheaua Pizzeriei Diandra din sud, de pe strada Frunzelor, un telefon mobil. Cine îl recunoaște, să mă sune la numărul 0724756xxx. Mulțumesc frumos!", aşa suna apelul făcut de tânăr, care avea telefonul doar de o zi.
 
Mama băiatului ne-a spus că nu a reuşit să înregistreze o plângere la Poliţie, pentru că are nevoie de filmările originale. „Îşi comandase o pizza, s-a făcut că se uită prin vitrine şi apoi l-a luat repede şi dus a fost. Nu a mai aşteptat să-şi ia pizza", a spus femeie despre cel care a luat telefonul.
 
„Doar de o zi avea băiatul meu telefonul mobil”, ne-a mai spus Mariana Matiş. Femeie este recunoscătoare că în local există camere de filmat, care au surprins totul. „Băiatul era tinerel, îmbrăcat de parcă lucra la o multinaţională. Nu ştiu cum de nu a văzut camerele de filmat...”, povesteşte Mariana Matiş, care ne-a mai spus că s-a lovit de mentalitatea din România. „«A văzut telefonul şi l-a luat. A profitat de oportunitate. Nu este furt», mi-a scris o persoană pe Facebook. Mă duc totuşi la Poliţie”, a conchis femeia.
 
Până la ora publicării acestei ştiri, nu a sunat-o nimeni cu informaţii despre furt. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii