Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt dintr-o locuință din Pecineaga, județul Constanța. Incredibil cine este principalul suspect în acest caz

ro

24 Sep, 2018 11:06 1520 Marime text
O fetiță de 10 ani, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat,a fost identificată de polițiștii constănțeni.

Potrivit IPJ Constanțăa, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat o minoră, în vârstă de 10 ani, bănuită de comiterea faptei.

Astfel, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 22:45, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o locuință, aparținând unui bărbat, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, de unde au sustras mai multe bunuri.
 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 10 ani, din localitatea Pecineaga, a pătruns în locuința bărbatului, de unde a sustras 900 de lei, articole cosmetice și mai multe bijuterii.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, a fost recuperat în proporție de 75 %. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii