Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

14 persoane încătuşate şi duse la arestare. Printre ele, un pompier de la ISU Dobrogea

ro

11 Aug, 2013 13:00 2766 Marime text

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a cerut judecătorilor arestarea preventivă a mai multor persoane cercetate într-un dosar privind un presupus furt de combustibil

Conform Portalului instanţelor de judecată, lista celor propuşi spre arestare este deschisă de Dumitru Trăilă şi continuată de Ion Neamţu, Mirică Neagu, Sorin Dănciuc, Marian Spătaru, Vasile Valentin Damian, Nicolae Parte – Bună (care potrivit surselor noastre este pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea), Marin Parte - Bună, Teodor Sava, Ionel Mîndruţă, Marcel Moldoveanu, Violeta Moldoveanu, Iuliana Consferenţ şi închisă de Marian Surlucianu. Instanţa a decis arestarea lui Nicolae Parte – Bună, Ion Neamţu, Teodor Sava, Ionel Mîndruţă şi Marcel Moldoveanu. Restul sunt cercetaţi în stare de libertate.

Din câte se pare, în data de 9 august, pompierul Parte - Bună şi Surlucianu ar fi fost prinşi în flagrant în timp ce aveau asupra lor circa 400 de litri de motorină. Combustibilul era luat de la mecanicii unui tren care mergea de la Medgidia la Tulcea şi vândut mai departe.
Numele pompierului apare si in dosarul angajarilor aparent ilegale de la ISU Dobrogea, cauza penala aflata pe rolul Curtii Supreme de Justitie a Romaniei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii