Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funeriu 100% din personal este incadrat corect

ro

23 Apr, 2010 18:17 1167 Marime text

Personalul din învăţământ este încadrat corect în proporţie de 100% şi nu vor fi dificultăţi cu plata la timp a salariilor, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. În opinia sa, "neliniştea" în ceea ce priveşte salarizarea este nejustificată iar majoritatea punctelor invocate de sindicalişti în vederea declanşării unor acţiuni de protest care să ţină de blocarea anului şcolar au fost rezolvate de minister.

Referindu-se la sporurile personalului din învăţământ, Funeriu a susţinut că nu există o evaluare exactă a acestor cifre şi că speră ca această situaţie să fie reglementată. Ministrul le-a mulţumit profesorilor care joi, 22 aprilie, nu au participat la grevă şi care au "pus interesele elevilor" deasupra interesului exprimat prin mişcările sindicale.

Referindu-se la proiectul de lege a educaţiei naţionale, ministrul nu a exclus posibilitatea ca în comisiile de specialitate ale Parlamentului anumite amendamente ale opoziţiei să fie luate în consideraţie.

Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii