Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în arta culinară" a început implementarea proiectului „Vreau să fiu cel mai bun!"

ro

24 Jan, 2012 15:01 1342 Marime text

Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în arta culinară" a început din 3 ianuarie implementarea proiectului „Vreau să fiu cel mai bun!", proiect cofinanţat din Fondul Social European.

Proiectul este desfăşurat în parteneriat de către Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în arta culinară", beneficiarul proiectului, şi SC Compania de Investiţii pentru Turism SRL, partener naţional. Obiectivul principal al proiectului îl constituie creşterea nivelului de calificare şi a competitivităţii profesionale pe piaţa muncii a 170 de angajaţi, în vederea obţinerii calificărilor dorite de aceştia în domeniul turismului. Astfel, începând cu luna martie 2012 se vor derula gratuit pentru 170 de angajaţi următoarele cursuri de formare profesională continuă: bucătar (curs nivel 2 - 6 luni), ospătar (curs nivel 2 - 6 luni), cameristă hotel (curs nivel 1 - 3 luni), tehnician în turism, hotel şi alimentaţie (curs nivel 3 - 9 luni) şi agent de turism-ghid (curs nivel 3 - 9 luni). Cursurile se vor desfăşura sediul Fundaţia „Ing. Nejloveanu Niculae Maestru în arta culinară". La cursuri se pot înscrie persoanele angajate cu contract de muncă (cerinţă obligatorie) cu nivel scăzut de calificare. Cursanţii care vor absolvi programul de formare vor primi diplomă de calificare CNFPA, recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, dar şi subvenţii în valoare de până la 250 de lei pe lună. Alte obiective ale proiectului sunt: creşterea nivelului de informare asupra posibilităţilor şi necesitaţilor de calificare, conştientizarea şi sensibilizarea în privinţa beneficiilor participării angajaţilor la cursurile de formare şi promovarea beneficiilor formării profesionale continue în rândul angajaţilor. Pentru informaţii suplimentare sau înscrieri, candidaţii se pot adresa la sediul Fundaţiei „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în arta culinară", de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii