Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcţiona sub masca unui salon de masaj erotic Reţea de prostituţie, destructurată la Cernavodă

ro

02 Dec, 2014 18:03 2802 Marime text
O rețea de prostituție cu minore din Constanța, care funcționa sub masca unui salon cu profil de masaj erotic, administrat de o femeie din Cernavodă, a fost destructuraţă de oamenii legii.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, Serviciul de Investigații Criminale Constanța și Poliția orașului Cernavodă au documentat și destructurat o rețea de prostituție din care făceau parte persoane de sex feminin, inclusiv minore.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie 2014 – noiembrie 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul D.G., din Cernavodă a obţinut, în mai multe rânduri, direct sau indirect, diverse sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră, care practica prostituția împreună cu alte persoane de sex feminin, într-un apartament situat în mun. Constanţa, precum şi în punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de „salon de masaj erotic”, situată în municipiul Constanţa.

Salonul de masaj erotic era coordonat de o femeie care, în perioada 2013 – 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, printre care și minore. În acest scop, persoana în cauză a pus la dispoziţie persoanelor de sex feminin un apartament situat în municipiul Constanţa, precum şi punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de „salon de masaj erotic” cu program non stop, situat în municipiul Constanța, pentru ca acestea să întreţină acte sexuale, inclusiv raporturi sexuale, cu diverse persoane, contra cost, atât în folosul lor cât și în folosul inculpatei.

Pentru aceste activităţi, femeia cercetată încasa tarifele practicate de către persoanele de sex feminin, ulterior achitând o parte din sumele de bani încasate fetelor pentru serviciile prestate.

De asemenea, inculpata a cumpărat anunţuri cu tentă erotică la rubrica „Matrimoniale” din presa locală prin care atrăgea clienții ce urmau să întrețină acte sexuale cu persoanele de sex feminin contra cost, la ambele locaţii, înlesnindu-le astfel practicarea prostituției.
 
Cele două persoane în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate în cursul zilei de mâine cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii