Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat într-un dosar al lui Nicuşor Constantinescu Funcţia lui Cristian Zgabercea, discutată azi cu Stelian Tănase

ro

20 Apr, 2015 09:25 2077 Marime text
Producătorul General al TVR, Cristian Zgabercea va avea astăzi o discuție cu președintele TVR, Stelian Tănase, privind funcția sa, după ce a fost trimis în judecată în dosarul președintelui Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu,informează evz.ro.

Şeful televiziunii a declarat, săptămâna trecută, că televiziunea națională are o problemă de imagine, cu Zgabercea în funcție, dar că în Legea Muncii nu este prevăzut ce se întâmplă cu un angajat care este judecat.

Potrivit anchetatorilor,  Zgabercea este acuzat de infracțiuni pe care le-ar fi făcut în calitate de consilier al Cabinetului Preşedintelui CJ. Actualul director din TVR ar fi întocmit mai multe referate și l-ar fi ajutat pe Nicuşor Constantinescu să facă finanţări nerambursabile din fonduri publice către asociaţii şi fundaţii de casă. Prejudiciul în dosar este de circa 4 milioane euro.

Citeşte şi 

Drumul banilor până la Sibiu Nicuşor Constantinescu, finul Zgabercea şi un interpret de muzică populară, trimişi în judecată de DNA

Cristian Zgabercea, despre noul dosar în care a fost trimis în judecată alături de Nicuşor Constantinescu „Lăsăm Justiţia să-şi dea verdictul”

Oficial DNA Nicuşor Constantinescu şi Cristian Zgabercea, trimişi în judecată într-un dosar cu prejudiciu de 8 milioane de euro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii