Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanța a pierdut Cupa Regelui, ediția a II-a

ro

11 May, 2014 18:13 1730 Marime text
Echipa Straja București a câștigat astăzi ediția a II - a a Cupei Regelui la oină, după victoria cu scorul de 23-19, în fața formației Frontiera Tomis Constanța, scrie Agerpres.

Pentru trofeul Cupa Regelui s-au întrecut echipa gazdă Straja București, în calitate de câștigătoare a Cupei Federației de Oină în anul 2013 și echipa Frontiera Tomis Constanța, învingătoare în Campionatului Național de Oina și Cupa României în anul 2013, scrie Agerpress.

Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, a făcut câteva precizări pentru Agerpres cu privire la cea de-a doua ediție a Cupei Regelui.

„Față de ediția trecută, am preferat acum să micșorăm numărul echipelor participante, pentru a crește gradul de mediatizare. Am organizat acest eveniment, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, având ca partener oficial Federația Română de Rugby, care ne-a pus la dispoziție frumoasa bază de la Arcul de Triumf'”, a afirmat Nicolae Dobre.
După meciul câștigat de Straja București, a avut loc o partidă demonstrativă la care au luat parte mai multe personalități din lumea sportului, printre care Alina Dumitru (judo), Marian Drăgulescu (gimnastică) și Ruxandra Dragomir (tenis), mai scrie Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii