Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frații Ioan și Victor Becali s-au predat la poliție. Se întorc la închisoare după ce au fost condamnați definitiv pentru dare de mită

ro

20 Feb, 2018 18:53 1818 Marime text
​Frații Ioan și Victor Becali s-au predat în această seară la o secție de Poliție din Slobozia, respectiv Ilfov urmând să se întoarcă în spatele gratiilor. 

Potrivit Agerpres, Fostul impresar Ioan Becali s-a predat marţi seară la Poliţia din Slobozia, iar Victor Becali s-a predat la Poliţia Ilfov. 

Ioan și Victor Becali  se întorc în spatele gratiilor după ce au fost condamnați definitiv pentru că ar fi mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu. 

Dacă pedeapsa primită în Dosarul Transferurilro au ispășit-o la Penitenciarul Poarta ALbă pentru că aveau domiciliul la o adresă din Palazu Mare, de data aceasta cei doi s-au predat la o secție de poliție din București. Cei doi frați au domiciliu în Voluntari astfel că nu au mai fost trimise documentele necesare încarcerării la Poliția Constanța. 

Reamintim că, Ioan Becali a fost condamnat definitiv marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, iar fratele său Victor Becali a primit 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii