Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele geamăn al militarului care s-a înecat ieri la Constanţa, declaraţie dureroasă - "24 de ani numai împreună am fost" (video)

ro

16 May, 2018 12:55 12719 Marime text
Mădălin Pohace, fratele geamăn al tânărului militar care şi-a pierdut viaţa marţi, în apele Mării Negre, a făcut o declaraţie dureroasă despre pierderea fratelui.

"24 de ani numai împreună am fost, în fiecare zi. Numai cât eram în interes de serviciu ne-am separat (...)  Întotdeauna s-a aventurat, aşa a fost el. Îi placea să se aventureze, să îşi testeze limitele, şi a mers prea departe de data asta (...) Era un militar de nota 10, chiar îi plăcea la unitate, la Infanterie Marină, vroia să mearga mai departe... şi uitaţi, s-a întamplat să moară în mare", a declarat fratele militarului decedat.

O maşină a Armatei din Piteşti va prelua sicriul cu trupul neînsufleţit al militarului pentru a-l aduce acasă. Ceremonia şi funeraliile vor avea loc în Piteşti.

Citeşte şi:

UPDATE. Imagini de la eveniment. Intervenție de urgență pe o plajă din Constanța. Un tânăr s-a înecat în mare. Victima ar fi cadru militar (galerie foto-video)

 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii