Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Francisco Filho, legendarul campion de K1, vine la Mamaia

ro

21 Aug, 2014 16:46 3479 Marime text
Brazilianul Francisco Filho, de 43 de ani, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari luptători ai tuturor timpurilor, vine la Mamaia. Campionul de K1 a dat scurs invitaţiei Federaţiei Române de arte Marţiale de Contact, iar în perioada 25 – 31 august va susţine un seminar la Mamaia. Seminarul este adresat practicanţilor de karate kyokushin, kickbox şi MMA din România, scrie gsp.ro.
 
La Mamaia, luptătorul va superviza examenul pe care 10 luptători români îl vor da pentru a obţine centura neagră, printre aceştia şi constănţeanul Alex Filip, devenit celebru la nivel mondial graţie succesului obţinut la Superkombat Constanţa la începutul acestui luni.
 
Filho se numără printre cei 19 oameni din lume care au reuşit să treacă testul celor 100 de centuri negre, care constă într-o luptă de 100 de reprize cu tot atâţia deţinători de centură neagră. De-a lungul timpului el a obţinut victorii în faţa unor sportivi precum Remy Bonjasky, Ernesto Hoost, Peter Aerts, Alexey Ignhasov şi Andy Hug, mai informază gsp.ro.
 
Înscrierile sunt în continuare deschise, iar costul seminarului este de 100 de lei pentru membrii FRAMC şi 200 de lei pentru cei din afara sistemului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii